TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Keränen Kärpistä Hokkiin, Ahosilta takaisin KalPaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki vahvistaa hyökkäyspäätään Kärppien Juho Keräsellä. Keränen pukeutuu Hokin peliasuun jo illan Sport-ottelussa. Hyökkääjä Marko Ahosilta on puolestaan palannut Hokista takaisin KalPaan.

20-vuotias Keränen on ollut tällä kaudella Kärppien kokoonpanossa 18 SM-liigaottelussa, joissa miehen tilastoihin on merkattu 16 laukausta ja tehotilastolukema -3. 175-senttinen ja 80-kiloinen Keränen on kiekkoillut kuluvalla kaudella myös Kärppien A-nuorten joukkueessa. 11 ottelun saldona on yksi maali ja viisi maaliin johtanutta syöttöä. Jäähyjä Keräselle on kirjattu 20 minuutin verran. Tehotilastolukema on -1.

25-vuotiaan Ahosillan piti alkuviikon suunnitelmien mukaan pelata Hokissa myös Sport-ottelussa, mutta mies palasi takaisin KalPan riveihin ja on kilpipaitojen kokoonpanossa jo tänään SaiPaa vastaan. Ahosilta on pelannut tällä kaudella SM-liigaa 16 ottelussa, joissa miehen tilille on kirjattu kaksi jäähyminuuttia. Lisäksi 175-senttisen ja 88-kiloisen hyökkääjän tilastoista löytyy 18 laukausta.

Kahteen otteeseen Hokin riveissä kuluvalla kaudella käyneellä Ahosillalla on tilillään neljä Mestis-ottelua linnapaidassa. Tilastoihinsa Ahosilta on merkkauttanut yhden maalin ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi tilastoista löytyy tehotilastolukema +3 ja kaksi jäähyminuuttia.

Toinen KalPa-laina, hyökkääjä Matti Tiihonen, jatkaa Hokin paidassa myös Sport-ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle