BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Keränen ja Tiihonen kevään Kajaanissa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki vahvistaa rivejään siirtoajan takarajan kynnyksellä kun hyökkääjät Juho Keränen ja Matti Tiihonen pelaavat loppukauden linnapaidassa.

20-vuotias Keränen on pelannut tällä kaudella kuudessa Mestis-ottelussa. Pistetiliään mies ei ole onnistunut avaamaan, mutta jäähysarakkeeseensa Keränen on saanut minuutteja 35. Tiistaina Keränen määrättiin kolmen ottelun pelikieltoon FPS-ottelun laitataklauksestaan.

Keränen on ollut tällä kaudella myös Kärppien kokoonpanossa 18 SM-liigaottelussa, joissa miehen tilastoihin on merkattu 16 laukausta ja tehotilastolukema -3. Lisäksi Keränen on kiekkoillut kuluvalla kaudella myös Kärppien A-nuorten joukkueessa. 11 ottelun saldona on yksi maali ja viisi maaliin johtanutta syöttöä. Jäähyjä Keräselle on kirjattu 20 minuutin verran. Tehotilastolukema on -1.

- Junnupelejä on Keräsellä paljon takana, joten Mestis-taso on nyt mielekkäämpi vaihtoehto, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi.

24-vuotias Tiihonen on pelannut Kajaanissa aiemminkin tällä kaudella. 184-senttisen ja 92-kiloisen Tiihosen tilillä on seitsemän linnapaidassa pelattua ottelua. Tilastoihin on merkattu yksi maali, tehotilastolukema +2 sekä kahdeksan jäähyminuuttia. Tiihonen on käynyt myös yhden ottelun lainalla Jokipojissa. Joensuun keikan saldona on tehotilastolukema -1.

KalPan paitaan Tiihonen on pukeutunut tällä kaudella 18 ottelussa. Tilastoista löytyy tehotilastolukema –3, kaksi jäähyminuuttia sekä viisi laukausta.

Hokki neuvottelee siirtoajan puitteissa myös viime hetken vahvistuksista puolustukseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös