ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kekäläiseltä siirtopommi: Seth Jones ja Ryan Johansen vaihtavat osoitetta

NHL / Uutinen
Seth Jones siirtyy sinitakkeihin.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets ja Nashville Predators ovat tehneet vaihtokaupan. Ryan Johansen matkaa kantrikaupunkiin, josta Columbukseen matkaa Seth Jones.

Vuoden 2013 varaustilaisuuden neljäntenä varattu puolustaja Seth Jones pelaa tulokassopimuksensa viimeistä vuotta. Seuraavassa NHL-ottelussaan 200 ottelun rajapyykin saavuttava pelaaja on tällä kaudella tehnyt tehot 1+10. 

− Jones on taitava puolustaja, jolla on potentiaalia olla NHL:n puolustajaeliittiä vuosien ajan. Uskon, että hänestä tulee puolustuksen ankkuri vuosiksi, Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen näkee uuden pelaajansa.

Ryan Johansenin kausi on ollut pettymys. Hän joutui vilttiin joulukuun puolivälissä ja oli yhden ottelun kokonaan sivussa. Sen jälkeen hän ei ole onnistunut maalinteossa. Koko kauden saldo näyttää lukemia 6+20. Johansenilla on menossa NHL-uransa viides kausi.

− Johansen on isokokoinen nuori ykkössentteri, jolla on edelleen parannettavaa pelissään. Hänellä on taitoa, jota me olemme etsineet haastaaksemme parhaat joukkueet NHL:ssä, Predatorsin toimitusjohtaja David Poile arvioi.

» Lähetä palautetta toimitukselle