TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Kekäläinen hankki Clarksonin - Maple Leafs ja Blackhawks vaihtoivat farmipelaajia

NHL / Uutinen
David Clarkson irvistää jatkossa Columbus Blue Jacketsin peliasussa.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen aktivoitui kevään siirtomarkkinoilla hankkimalla David Clarksonin Toronto Maple Leafsista.

Vaihdossa Clarksonista Kekäläinen lähetti Maple Leafsin organisaatioon loukkaantumisesta kärsivän Nathan Hortonin. Vaihdon myötä Maple Leafs lisäsi tilaa palkkakattonsa alle, koska selkävaivainen Horton on kauden loppuun asti pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalla, joka ei vaikuta joukkueen palkkakattoon.

Kolme kautta sitten 30 maaliin yltänyt laitahyökkääjä Clarkson on tällä kaudella tehnyt 58 ottelussa 10 maalia ja yhteensä 15 tehopistettä. Clarksonin sopimusta on tämän kauden jälkeen jäljellä vielä viisi kautta ja sen vaikutus palkkakattoon on 5,25 miljoonaa dollaria kaudessa. Kekäläinen kommentoi NHL:n virallisilla internetsivuilla odottavansa Clarksonin tuovan johtajuutta Blue Jacketsin pukukoppiin.

Aiemmin päivällä Maple Leafs suoritti myös toisen vaihdon AHL-pelaajista Chicago Blackhawksin kanssa. Hyökkääjä Spencer Abbott lähetettiin Blackhawksin farmijoukkue Rockford IceHogsiin ja Maple Leafs organisaatioon saapuu 40 NHL-ottelua Buffalo Sabresissa ja Florida Panthersissa pelannut puolustaja T.J. Brennan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle