Keinänen jatkamassa FPS:ssa, valmentajatilanne ratkeaa

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan saamien tietojen mukaan viime kauden FPS:n ykkösvahti Pasi Keinänen on jatkamassa seurassa. Myös kinkkinen valmentajatilanne on ratkeamassa lähipäivinä.

Jatkoaika kyseli varmistusta Keinäsen sopimukseen FPS:n toiminnanjohtaja Matti Lahdelta, mutta veti vesiperän. "Neuvoteltu on, mutta sopimusta ei ole allekirjoitettu", Lahti totesi.

Keinänen tuli Palloseuraan Jukureista ja aloitti FPS:n ykkösvahtina. Marraskuun tietämillä kuitenkin hän joutui hetkeksi luovuttamaan ykkösvahdin paikkansa eteenpäin, kun joukkue lainasi Juuso Riksmanin IFK:sta ja Joni Puurulan HPK:sta. Keinäsen Loppukautta vielä tuli osaksi sekoittamaan Louis Mastromarino, jota ei ensi kaudella vihernutussa nähdä.

Pitkään soudettu ja huovattu Palloseuran valmentajakysymys ratkeaa pikapuoliin. "Valmentajatilanne ratkeaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä tällä viikolla", Lahti kertoi Jatkoajalle. Valmentajan ratkettua varmasti alkaa myös nimiä ilmestyä sopimuspapereihin. FPS menee jäälle tulevan viikon maanantaina, johon mennessä uuden valmentajan pitäisi olla vetämässä treenejä kakkoskäskijä Esa Säterin kanssa.

FPS aloittaa harjoitusottelunsa 10.8. Hyvinkäällä Ahmoja vastaan. Alla forssalaisten harjoitusotteluohjelma kokonaisuudessaan.

10.8. Ahmat - FPS

14.8. TuTo - FPS

17.8. FPS - K-Vantaa

21.8. FPS - TuTo

24.8. FPS - UJK

28.8. UJK - FPS

31.8. K-Vantaa - FPS

4.9. FPS - Ahmat

» Lähetä palautetta toimitukselle