Keinänen jatkaa Peliitoissa

MESTIS / Uutinen
Heinolan Peliittojen valmistautuminen Mestis-kauteen 2012–2013 jatkui kahden tutun pelaajan värväämisellä. Ensi kaudella punanutuissa nähdään hyökkääjät Jani Keinänen ja Niklas Westerlund. Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Itä-Häme.

Heinolan Peliittojen sopimusarkkua raotettiin julkistamalla kahden seurassa ennestään tutun hyökkääjän sopimukset.

Konkarisentteri Jani Keinänen aloittaa jo neljännen kautensa heinolalaisten riveissä Mestiksessä.

Keinäsellä on SM-liigakokemusta yli 600 ottelun verran HPK:n, Pelicansin ja Ilveksen riveistä. Mestiksessä mies on esiintynyt myös KooKoon riveissä. 36-vuotias sentteri oli viime kauden tehokkain heinolalaispelaaja takoen 24 (6+18) tehopinnaa 42 runkosarjaottelussa ja lisäksi putoamiskarsintojen kuudessa ottelussa kerääntyi yhdeksän (1+8) pistettä.

– Keinäsen jatkosopimus on erittäin tärkeä. Kokemusta joukkueessa tarvitaan ja Jani tuo sitä omalla panoksellaan rutkasti, hehkuttaa Peliittojen hallituksen puheenjohtaja Ossi Arvela sanomalehti Itä-Hämeen -nettisivuilla.

Laitahyökkääjä Niklas Westerlund, 22, esiintyi männä kaudella Peliittojen lisäksi myös KooKoo-65:sen riveissä Suomi-sarjassa. Loppukausi Westerlundilla meni Kiekko-Vantaan riveissä. Vantaalla mies tahkosi 23 kamppailua tehden 2+1=3 tehopinnaa.

Kummankin sopimukset ovat yksivuotisia. Peliitoilla on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

Lähde: http://www.itahame.fi


Niklas Westerlund palaa punanuttuun.
Anette Naroma - http://anskun.net

» Lähetä palautetta toimitukselle