ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kauvosaari jatkaa KalPassa myös ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Lukossa ylimääräiseksi hyökkääjäksi jäänyt Jarkko Kauvosaari onnistui vakuuttamaan KalPan valmennus- ja seurajohdon koeajallaan. Hyökkääjän tuore sopimus ulottuu kevääseen 2008 asti.

Kauvosaarella on ollut vahva rooli KalPan ryhtiliikkeessä. Kymmenessä ottelussa hänen tililleen on kertynyt 5+1 tehopistettä. Sopimus loppukauden kattavasta sopimuksesta syntyi jo maaottelutauolla, mutta pian KalPa osoitti vielä kovempaa halua hyökkääjän kiinnittämiseen.

- Ajasta täällä Kuopiossa on pelkästään positiivista sanottavaa. Kyllä se sopimus ensi kaudesta jo hyvissä ajoin oli selkeästi molemminpuolinen toive ja halu, hyökkääjä kommentoi seuran verkkosivuilla.

- KalPa ei kuitenkaan ensi kaudella tyydy samaan kuin tällä kaudella ja satsaa vielä paremman joukkueen saadakseen. Virta jatkaa valmentajana ja vaatimustaso pysyy kovana. Täällä rakennetaan hyvissä ajoin jo seuraavaa kautta.

23-vuotias Kauvosaari on kotoisin Ylitorniolta, mistä hän lähti Vaasan Sportin junioreihin ja sen jälkeen Lukkoon kaudeksi 2002-03. Mestistä keskushyökkääjä on pelannut pikavisiiteillä TuTossa ja KooKoossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle