Kauppahuhut kiihtyvät − tähtipakki Ovetškinin seuraksi mestaruusjahtiin?

NHL / Uutinen
"Buffy" saattaa vaihtaa seuraa.
Kuva © Getty Images

Sportsnetille kirjoittava ja radioon kommentoiva NHL-asiantuntija Elliott Friedman kertoo Washington Capitalsin olevan kiinnostunut Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglienista. Useissa kauppahuhuissa tänäkin vuonna pyörinyt Byfuglien voi tulla ajankohtaiseksi hankinnaksi etenkin silloin, jos Capitals joutuu pelaamaan loppukauden ilman alavartalovammasta kärsivää Brooks Orpikia.

Capitals ja toimitusjohtaja Brian MacLellan ovat tänä vuonna tosissaan mestaruuden perässä. Joukkue johtaa tällä hetkellä koko NHL:ää. Byfuglienista tulee kesällä rajoittamaton vapaa agentti, ja hänen mahdollisesta kauppaamisestaan on puhuttu jo pitkään.

Aivan varmaa kaupan toteutuminen ei ole. Capitalsilla on varausoikeuksia ja kauppaan kelpaavia pelaajia, mutta mikäli Orpikin kausi ei pääty tähän loukkaantumiseen, on Byfuglienin palkan mahduttaminen palkkakaton alle haastavaa, ja vaatisi esimerkiksi neloskenttään pudonneen Brooks Laichin kauppaamista.

Myös Florida Panthersin kerrotaan olevan kiinnostunut kyseisestä puolustajasta. Floridan toimitusjohtaja Dale Tallon oli Chicago Blackhawksin organisaatiossa, kun seura aikanaan varasi Byfuglienin, ja hänen kerrotaan arvostavan Byfuglien taitoja suuresti.

» Lähetä palautetta toimitukselle