Kauppaaminen kovenee NHL:ssä

NHL / Uutinen
Tänä iltana NHL:ssä vastaan tuleva Trade Deadline eli siirtoajan umpeutuminen koventaa pelaajien kauppaamisen tahtia. Jo nyt julkistettiin muutama kauppa.

New York Islanders ja New Jersey Devils vaihtoivat maalivahteja. Chris Terreri ja yhdeksännen kierroksen varausoikeus matkasivat Islandersiin vaihdossa John Vanbiesbrouckiin. Kauppa oli melko yllättävä. Aikaisemmin tällä kaudella "Beezer" vaati kauppaa muualle mutta kun sitä ei kuulunut mies kertoikin olevansa tyytyväinen Saarella. Islandersille kauppa ei ollut merkittävä kuin ensi kautta ajatellen, koska Terreri on halvempi vaihtoehto kuin Vanbiesbrouck. Devilsillä taas on nyt erittäin hyvä maalivahti kaksikko kun kohtuullisen kauden pelannut Vanbiesbrouck haastaa Martin Brodeurin. Terrerin kauppaaminen eteenpäin illalla ei ole mitenkään mahdoton vaihtoehto Islesille kun pudotuspeleihin menevät joukkueet hakevat maalivahtia.

Toinen kauppa mikä tapahtui oli Jeff Nortonin siirtyminen San Jose Sharksiin vaihdossa Bobby Dollasiin ja maalivahti Johan Hedbergiin. Penguins on maalivahtia hakenut, mutta Hedberg ei ole vastaus tähän ongelmaan. Todennäköisesti Penguins hankkiikin uuden maalivahdin iltaan mennessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle