Kasper Kenig ja Jani Virtanen antavat näyttöjä Tapparalle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Hallitseva Suomen mestari Tappara leireileen parhaillaan Kuortaneella ja mukana on kaksi uutta pelaajaa. Hyökkäyspuolelta paikkaa hakee Sportiin sopimuksen allekirjoittanut Kasper Kenig ja puolustusosastolle kovaotteinen Jani Virtanen.

Kasper Kenig pelasi viime kaudella HPK:ssa ja Leksandissa. HPK:ssa Kenig jäi vähälle vastuulle ja oli pukeneena 20 ottelussa. Näissä peleissä peliaikaa tuli pienikokoiselle hyökkääjälle niukasti ja tehojakin kertyi vain maalin verran. Leksandin vierailun saldona oli kaksi maalia 11 ottelussa. Kenig allekirjoitti ensi kaudesta jo sopimuksen Vaasan Sportin kanssa, mutta hakee nyt paikkaa Tapparan liigajoukkueesta.

Jani Virtanen on puolestaan Tapparan oma kasvatti, joka on kiertänyt useita liigajoukkueita. Keväällä Jatkoaika uutisoi Virtasen siirtymisen Venäjän liigaan, mutta siirron kariuduttua Virtanen on pakotettu etsimään uutta seuraa.

Tapparan pakka on vielä noin kuukausi ennen kauden alkua jokseenkin sekaisin. Keväällä joukkueesta lähti useita runkopelaajia, joiden jättämää aukkoa on yritetty paikata kesän mittaan. Lisävaikeuksia tuottivat vielä Esa Pirneksen ja Mikko Luoman NHL-siirrot. Tällä hetkellä avoimista pelipaikoista kamppailevat lukuisien A-junioripelaajien lisäksi Ahmat-kaksikko Miikka Jäske ja Turo Virta (Ahmat) sekä kanadalaispelaaja Dylan Gyori. Nyt tähän kilpailuun liittyivät mukaan Kasper Kenig ja Jani Virtanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle