ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Karppinen palaa Oulusta kotikaupunkiinsa Kajaaniin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Oulun Kärpissä pienessä roolissa monen kauden ajan kiekkoillut Veikko Karppinen jatkaa uraansa Kajaanin Hokissa.

Veikko Karppinen on viihtynyt Oulussa varsin pitkään, sillä mies muutti tervakaupunkiin jo juniorina. Mies kiekkoili Kärppien edustusjoukkueessa viisi täyttä kautta, mutta ei pystynyt ottamaan itselleen kovin isoa roolia. Viime talvena pelejä kertyi 50 ja pisteitä 2+5=7.

Alkavaksi kaudeksi liigaportit eivät 25-vuotiaalle sentterille auenneet, joten hän päätti palata Hokkiin ilman liigapykäliä paperissaan.

– Se (liigapykälän puuttuminen) kertoo siitä, että Veikko haluaa sitoutua Hokki-joukkueeseen ja todella tehdä paluun Kajaaniin. Kyllähän hänen menestys, mestaruudet ja mitalit tekevät tästä pelurista sellaisen hankinnan joukkueeseen, että se varmasti herättää joukkuetta, ja myös ihmisiä joukkueen ympärillä, kertoo Hokin päävalmentaja Petri Mattila seuran tiedotteessa.

– Veikosta haetaan ratkaisupelaajaa kahteen kärkikenttään. Hän pystyy hyökkäämään keskellä ja laidassa, ja on monipuolinen pelaaja. Oman jatkonsakin kannalta Veikon on päästävä pelipaikalle, jossa on tuloksentekopainetta ja -vastuuta, että hän pääsee kaivamaan itsestään sen osaaminen joka hänellä aikoinaan oli esimerkiksi Kärppien A-nuorissa pelatessaan.


Veikko Karppinen kiekkoilee ensi kaudella Kajaanin Hokissa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös