TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Karl Goehring Jokereiden maalinsuulle

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit on hankkinut 27-vuotiaan Karl Goehringin korvaamaan kauden kynnyksellä Boston Bruinsiin lähtenyttä ykkösvahtiaan Tim Thomasia. Seura ilmoitti asiasta perjantain tiedotustilaisuudessaan.
taustaa

Erään pelaajasiirron anatomia
[lue lisää]Matti Virmanen: Jokereilla ei ollut aikaa odottaa
[lue lisää]

Goehring on 173-senttinen ja 73-kiloinen amerikkalaismaalivahti, joka on pelannut viimeiset neljä kautta AHL:ssä Syracuse Crunchin joukkueessa. AHL-otteluita Goehringille on kertynyt yhteensä 151, lisäksi hän on pelannut AHL:n tähdistöottelussa vuonna 2003. Columbus Blue Jackets solmi minnesotalaislähtöisen maalivahdin kanssa sopimuksen jo vuonna 2001, mutta NHL-paikkaa ei tästä huolimatta ole uralla avautunut.

- Keskiviikkona keskipäivällä pöydällä oli jo kahdeksan nimeä. Tim Thomas oli toimistossani, ja hän heitti viisi niistä suoraan roskikseen ja ympyröi kolme. Arturs Irbe oli näiden kahdeksan ehdokkaan joukossa. Kolmesta jäljelle jääneestä Thomas sanoi tämän olevan ehdoton ykkösnimi, Jokereiden toimitusjohtaja Matti Virmanen kertoi.

Goehringin sopimus Jokereiden kanssa kattaa loppukauden. Avauskierroksella liigadebyyttinsä torjuneelle Joonas Hallikaiselle jäänee jatkossa kakkosmaalivahdin rooli.

- Jos tämä ei olisi mennyt näin sujuvasti, emmekä olisi saaneet häntä, emme olisi ehkä ottaneet vielä ketään, Virmanen sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle