JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Kari Heikkilästä Ilveksen urheilutoimenjohtaja

LIIGA / Uutinen
Ilves sai Heikkilästä urheilutoimenjohtajan.
Ilves on nimittänyt entisen päävalmentajansa Kari Heikkilän seuran urheilutoimenjohtajaksi. Kokenut kiekkomies on valmentanut yli 20 vuotta ammattilaisia.

Ilves ilmoitti tiedotteessaan nimittäneensä Kari Heikkilän, 57, urheilutoimenjohtajakseen. Heikkilän pesti alkaa välittömästi. Monessa eri seurassa valmentaneella Heikkilällä on kokemusta niin Liigasta, KHL:stä kuin Valko-Venäjän maajoukkuetehtävistä.

− Pesti on kattava ja monipuolinen koskien koko urheilupuolta Ilveksessä. Toimittuani pitkään eri liigoissa päävalmentajana ymmärrän joukkueen kokoamisen merkityksen. Päätökset pelaajahankinnoista ja joukkueen rungosta tehdään hyvissä ajoin. Kun minua kysyttiin urheilutoimenjohtajan tehtävään, en miettinyt kauan, Heikkilä kertoo.

Heikkilä osallistuu myös Ilveksen nuorempien joukkueiden taustatöihin.

− Ilveksen alkuvuoden omistajanvaihdos on luonut vahvaa uskoa tulevaisuuteen. Tulen omalla panoksellani täydentämään Ilves-pelaajan polkua kohti Liigaa yhdessä junioripuolen valmennuspäälliköiden Jouko Myrrän ja Kari Järvisen kanssa, Heikkilä jatkaa.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo on mielissään saadessaan mukaan kokeneen ja meritoituneen miehen.

− Mahtavaa, että saamme Heikkilän vankan ammattitaidon mukaan joukkueen rakentamiseen. "Kake" tuntee kiekkomaailman. Hänellä on näyttöjä ja vankkaa pelaaja- ja valmentajataustaa jääkiekosta. Näissä tehtävissä hän on saanut jo vuosien kokemuksen muun muassa pelaajatarkkailusta.

Ilveksen urheilutoimenjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa tiivis yhteistyö sekä valmennusjohdon että Ilves ry:n jääkiekkotoiminnan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle