Karhuselle jatkosopimus, loppukausi sujuu Slovakiassa

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpissä pieneen rooliin jäänyt maalivahti Tomi Karhunen torjuu loppukauden ajan HC Slovan Bratislavassa. Lainapestin yhteydessä Kärpät julkaisi myös tehneensä Karhusen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Tomi Karhunen, 22, jäi Kärpissä pieneen rooliin, kun seura hankki ruotsalaisvahti Johan Backlundin. Ennestään maalivahtiosastolla oli myös Ville Hostikka. Nuorelle vahdille löytyi lopulta torjuntatehtäviä Slovakiasta.

– Odottavin ja innokkain mielin lähden, varsinkin kun teimme jatkosopimuksen. Haimme ja uskoakseni löysimme minulle seuran, jossa voi pelata ja kehittyä palatakseni entistä valmiimpana liigavahtina Kärppiin, Karhunen toteaa Kärppien verkkosivuilla.

– Tämä tilaisuuteni antaa varmasti myös paremman työrauhan Johanille ja Villelle.


Tomi Karhunen torjuu loppukauden Slovakiassa, mutta palaa Ouluun ensi kaudeksi.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Samalla Karhusen tulevaisuuden suunnitelmat saivat pitemmän sinetin, kun töitä on tarjolla oululaisseuran palkkalistoilla parin seuraavan kauden ajan.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme sopimuksen nuoren ja kehityskykyisen maalivahdin kanssa. ”Karhu” on osoittanut, että pystyy pelaamaan liigassa hyvällä tasolla, toteaa Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Karhunen ehti pelata Kärpissä yhdeksän liigaottelua, kun Hostikka kärsi jalkavammasta. Noissa maalivahdin torjuntaprosentti oli mainio 93,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,90. Lisäksi Karhunen haki pelituntumaa parin ottelun verran Mestiksessä nyt jo kuopatun Kiekko-Laserin riveistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle