BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Karevaara ja Hopponen Kerhoon - Tuulolalle pitkä jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Karevaara palaa Mestis-kiertueelta Hämeenlinnaan.
Kuva © Timo Savela
HPK on tehnyt sopimukset Joona Karevaaran ja Waltteri Hopposen kanssa. Lisäksi Eetu Tuulola jatkaa seurassa.

Joona Karevaara, 27, on HPK:n oma kasvatti. Hän lähti Hämeenlinnasta Joensuuhun kaudeksi 2011-2012.

Neljän Mestis-kauden aikana hän edusti Jokipoikien lisäksi myös KooKoota. 225 Mestis-ottelussa Karevaaralle kertyi yhteispisteet 84+104. Keväällä 2014 hyökkääjä juhli Mestis-mestaruutta KooKoon paidassa. Karevaaran sopimus on yksivuotinen.

− Vanhemmalla iällä hän on tullut paremmaksi ja paremmaksi. Joona on taitava kiekon kanssa ja hyvä maalintekijä, päävalmentaja Pasi Arvonen kuvailee.

Hyökkääjä Waltteri Hopponen pelannut kaksi edellistä kautta yhdysvaltalaisessa USHL-juniorisarjassa. Blues-kasvatti edusti viime kaudella Sioux City Musketeersia ja Lincoln Starsia. Otteluita hänelle kertyi 59, joissa hän iski kuusi maalia ja antoi 22 maaliin johtanutta syöttöä. Hopposen sopimus on mallia 2+1.

− Olen seurannut Waltteria, kun hän pelasi Espoossa junioreissa. Hän on röyhkeä ja hyvin liikkuva tulevaisuuden pelaaja. Hän päätyi meille Jukka Jalosen vinkistä, Arvonen taustoittaa.

HPK kiinnitti myös oman kasvattinsa Eetu Tuulolan kolmen vuoden jatkosopimuksella.

− Eetu on isokokoinen, voimakas ja erittäin röyhkeä pelaaja. Hänellä on iso potentiaali ja saa varmasti ensi kaudella mahdollisuuden pelata Liigassa, Arvonen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle