Kangasmäki palaa Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Kangasmäki on pelannut Liigaa myös KooKoossa.
Kuva © Timo Savela
Mestiksessä tehokkaasti esiintynyt Aki Kangasmäki siirtyy Lukon riveihin.

Aki Kangasmäen sopimus Lukkoon on ottelukohtainen. Hän on edelleen KeuPan sopimuspelaaja, mutta yhteistyösopimuksen mukaisesti Lukolla on oikeus käyttää yhteistyöseuran pelaajia.

Kuluvalla kaudella Kangasmäki on pelannut Mestistä KeuPassa ja Hokissa. KeuPassa 27-vuotias hyökkääjä iski 12 ottelussa tehot 8+7 ja Hokissa yhdeksässä kamppailussa pisteet 3+3.

− Tällä kaudella Aki on pelannut Mestiksessä ja antanut siellä hyvät näytöt siitä, että kuntoutuminen viime kauden päättäneestä loukkaantumisesta on mennyt hyvin. Hän on onnistunut Mestiksessä ja me haluamme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan myös tällä tasolla, totesi Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Lukko-kasvatti on pelannut urallaan kaikkiaan 152 Liiga-ottelua. Hyökkääjä liittyy raumalaisryhmän vahvuuteen tiistaina.

− Tätähän tässä on haettu. Kesällä painoin hommia aika yksinäisesti ja siitä lähdin pelaamaan Mestistä. Hieno juttu, että sain tällaisen mahdollisuuden. Innolla odotan tiistaita, että pääsen joukkueen mukaan. Valmennuksen kanssa en ole sen enempää ehtinyt vielä puhumaan, pelaajistahan suurin osa on tuttuja, Kangasmäki kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle