Kanen putki katkesi, Koivu tehoili Canucksin nurin

Colorado Avalanche jätti Patrick Kanen ilman tehopisteitä.
Chicago Blackhawksin Patrick Kanen ilmiömäinen pisteputki katkesi. kun Colorado Avalanche haki United Centerista 3-0-vierasvoiton. Suomalaisista Mikko Koivu ja Aleksander Barkov innostuivat mättämään tehopisteitä.

Avauserässä nähtiin yksi maali. Matt Duchene vei Avalanchen 1-0-johtoon, kun erää oli jäljellä kuusi minuuttia. Zach Redmond viimeisteli 2-0-osuman toisessa erässä minuutin pelin jälkeen. Gabriel Landeskog viimeisteli 3-0-lukemat tyhjiin kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. 3-0-lopputulos tiesi myös sitä, että Blackhawksin Patrick Kanen 26 ottelua kestänyt pisteputki tuli tiensä päähän.

Jokinen ja Barkov pelipäällä

Florida Panthersin Aleksander Barkov iski tehot 1+2, kun Panthers kaatoi vieraissa New York Islandersin 5-1. Jussi Jokinen saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Panthersin maaleista vastasivat myös Reilly Smith, Aaron Ekblad, Vincent Trocheck ja Jonathan Huberdeau. Islandersin ainokaisen teki Brock Nelson.

Lightning parempi jatkoajalla

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov saalisti syöttöpisteen, kun Leafs hävisi kotonaan Tampa Bay Lightningille jatkoajan jälkeen 5-4. Ratkaisun iski Vladimir Namestnikov kahden minuutin pelin jälkeen. Maple Leafsin maalit merkittiin Tyler Bozakin, James Van Riemsdykin, Morgan Riellyn ja Daniel Winnikin nimiin. Lightningin maaleista vastasivat Nikita Kutsherov, Anton Strålman, Michael Blunden ja Jonathan Marchessault.

Koivu tehoili Canucksin nurin

Minnesota Wildin Mikko Koivu iski tehot 1+3, kun Wild kaatoi kotonaan Vancouver Canucksin 6-2. Koivun iisäksi myös Thomas Vanek, Jason Zucker, Zach Parise, Ryan Suter ja Marco Scandella onnistuivat maalinteossa. Canucksin maalit merkittiin Jannik Hansenille ja Daniel Sedinille.

Lehtonen vei suomalaisvahtien kohtaamisen

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalon uran toinen NHL-ottelu päättyi hieman synkemmin, kun Dallas Stars latoi neljä kiekkoa miehen selän taakse. Korpisalo luisteli vaihtoon toisen erän jälkeen. Starsin maalilla Kari Lehtonen torjui 34 laukausta. Starsin maaleista vastasivat Johnny Oduya, Alex Goligoski, Tyler Seguin ja Mattias Janmark-Nylen. Blue Jacketsin ainokaisen teki Scott Hartnell.

Rämö päihitti Rinteen

Calgary Flamesin Karri Rämö torjui 21 laukausta 2-1-jatkoaikavoitossa Nashville Predatorsista. Predatorsin maalilla Pekka Rinne venyi kiekon tielle 19 kertaa. Ratkaisun iski Kris Russell reilun minuutin pelin jälkeen. Myös T.J. Brodie onnistui maalinteossa. Predatorsin maalista vastasi Cody Hodgson.

BUFFALO - NEW JERSEY 0-2

NY ISLANDERS - FLORIDA 1-5

NY RANGERS - EDMONTON 4-2

PHILADELPHIA - CAROLINA 4-3 ja

MONTREAL - SAN JOSE 1-3

TORONTO - TAMPA BAY 4-5 ja

MINNESOTA - VANCOUVER 6-2

NASHVILLE - CALGARY 1-2 ja