Kanadalaisvoimaa Lukon sentteriosastolle

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen keskushyökkääjä Kris Beechin kanssa.

Keskushyökkääjä Kris Beech siirtyy ensi kaudeksi Lukkoon ruotsalaisen HV71:n riveistä. 30-vuotias kanadalainen pelasi Elitserienissä kolme kautta ja saavutti kaksi mitalisijaa.


Kaudella 2007-2008 Beech pelasi NHL:ää Columbuksessa.

– Beech on isokokoinen, vahva ja taitava pelaaja, joka pelaa ilta toisen jälkeen joukkueelle. Hänen vahvuutensa on kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, mutta hän on myös erittäin hyvä ylivoimapelaaja, jolla on loistava laukaus. Beech on myös erittäin pidetty kaveri joukkuetovereidensa parissa, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoo seuran tiedotteessa.

– Hän on osoittanut olevansa voittaja monessa eri sarjassa ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tämän tason pelaajan joukkueeseemme ensi kaudeksi.

188-senttinen ja 92-kiloinen Beech on Washington Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 1999. Numerolla seitsemän varattu Beech pelasi Washingtonissa, Pittsburghissa, Nashvillessa, Columbuksessa ja Vancouverissa yhteensä 198 ottelua tehoin 25+42=67.

Beech on urallaan voittanut WHL-mestaruuden vuonna 1999, AHL:n Calder Cupin 2006 sekä kultaa Elitserienissä kaudella 2009–2010.

Bertrandin sopimukseen pidennys

Beechin lisäksi Lukko tiedotti jatkaneensa Charles Bertrandin sopimusta. 20-vuotias ranskalaishyökkääjä jatkaa Raumalla kauden 2013–2014 loppuun asti.

Päättyneellä kaudella Bertrand pelasi SM-liigassa yhden runkosarjaottelun ilman tehopisteitä ja pudotuspeleissä viisi ottelua tehden yhden maalin. Lisäksi Bertrand valittiin nuorten SM-liigan tähdistökentälliseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle