Kanadalaismaalivahti Hokin testiin

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki testaa seuraavan kuukauden ajan kanadalaismaalivahti Scott Easton-Meyeriä. 27-vuotias maalivahti saapui Suomeen omin päin ja Hokki tarttui tilaisuuteen testata miehen taitoja.

- Olisi ollut hulluutta jättää tällainen tilaisuus käyttämättä, kun joukkueen kolmas maalivahti, harjoitusringissä mukana ollut Simo Leinonen on loukkaantunut ja sivussa kuukauden päivät. Kustannukset Easton-Meyerin visiitistä Kajaaniin ovat pienet, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi.

- Miehellä on kova hinku ylöspäin ja on mielenkiintoista nähdä minkä tasoinen pelaaja hän on. Mestis-tasolla maalivahteja pitää olla kolme, jotta harjoittelu saadaan vedettyä täysipainoisesti läpi. Meillä on nyt kaksi hyvää maalivahtia, Tuomas Lohtander ja Joni Myllykoski, ja katsotaan haastaako uusi tulokas heidät, Hakkarainen jatkaa.

Ruotsalaisseura Boråsin paidassa viime kauden päättänyt Easton-Meyer saapui Suomeen ystävänsä perässä, johon oli tutustunut Saksassa.

- Neuvottelin Oulun Kärppien kanssa, ja päädyin heidän ja Hokin yhteistyön kautta Kajaaniin. Olen ollut täällä vasta muutaman tunnin, mutta tunnen viihtyväni ja toivon että onnistun. Haluan joukkueen menestystä ja olla omalta osaltani mukana siinä, Suomi-sarja-joukkue SaPKossakin näytillä elokuun alussa käynyt Easton-Meyer kommentoi.

Jo 90-luvun puolivälistä lähtien Euroopassa kiekkoilleen kanadalaisen edelliskausi oli värikäs, sillä Boråsin lisäksi mies ehti kiekkoilla Saksassa ja Sveitsissä. Aiempina kausinaan Easton-Meyer on kiekkoillut mm. Britannian ja Hollannin sarjoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle