Kanada ja Sveitsi mukaan Helsingin EHT-turnaukseen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Sveitsi pääsee tuulettelemaan myös Karjala-turnauksessa.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Sveitsi ja Kanada pelaavat Euro Hockey Tourin Helsingin-turnauksessa marraskuussa. Lisäksi mukana ovat neljä alkuperäistä joukkuetta

Loppuvuodesta pelattava Helsingin Euro Hockey Tour -turnaus saa lisämausteen, kun Sveitsi ja Kanada liittyvät mukaan. Etelä-Koreassa ensi vuonna pelattavat olympialaiset olivat omalla tavallaan syy ratkaisuun.

− Turnauksen merkitys on mukana oleville joukkueille tänä vuonna erityisen suuri. NHL-pelaajat eivät ole tulossa mukaan helmikuussa pelattaviin olympialaisiin minkä vuoksi muissa sarjoissa pelaavat pelaajat antavat Karjala-turnauksessa olympianäyttöjä, Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo.

Kanadan saaminen Euro Hockey Touriin oli Nurmisen mukaan ykköstavoite, mutta alppimaan innostuminen osallistumisesta oli sekin positiivinen asia.

− Alun perin toive päästä pelaamaan EHT-maita vastaan tuli Kanadalta. Kun Sveitsikin innostui lähtemään mukaan, saamme rakennettua toimivan otteluohjelman ja yleisölle taatusti kiinnostavan kiekkotapahtuman.

Turnaus pelataan 8.-12.11.2017 ja turnauksen otteluohjelma julkaistaan elokuussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle