TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

KalPasta lähtenyt hyökkääjä Turkuun

LIIGA / Uutinen
22-vuotias hyökkääjä Aatu Hämäläisen siirtyy TPS:n riveihin kauden 2009-2010 loppuun asti kestävällä sopimuksella. Aiemmin tällä kaudella KalPassa kiekkoilut laituri liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi.

Kuopiosta lähtöisin oleva Aatu Hämäläinen on saalistanut tällä kaudella 22 ottelussa kuusi syöttöpistettä. Mies lähti KalPan organisaatiosta viime viikolla omasta tahdostaan.

Viime kaudella mies pelasi uransa parhaan pelisesongin iskemällä SM-liigan 58 runkosarjaottelussa pisteet 11+18=29. Kevään pudotuspeleissä Hämäläisen saldo komistui neljällä (1+3) tehopisteellä 12 kamppailussa.

– Aatu on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo reilut 100 ottelua SM-liigassa. Hän on lahjakas nuori pelaaja, joka halusi hakea nyt uraansa uutta nostetta seuran vaihdolla, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kommentoi tyytyväisenä joukkueen uusinta vahvistusta.

– Hän on taitava hyökkääjä, jolla on hyökkäysalueella hyvä ratkaisukyky ja maalivainu. Rightin puolen pelaajana hänellä on käyttöä erikoistilannepelaamisessassamme. Tarpeen tullen hän pystyy myös pelaamaan keskushyökkääjänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle