IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

KalPan Vainiola sivuun - Myttynen joukkueen testiin

LIIGA / Uutinen
Myttynen edusti Liigassa viimeksi JYPiä.
Kuva © Jarno Hietanen
KalPa-hyökkääjä Ville-Vesa Vainiola huilaa loukkaantumisen vuoksi useita viikkoja. Kuopiolaisryhmä tiedotti lisäksi hyökkääjä Matias Myttysen liittyvän joukkueen vahvuuteen.

Ville-Vesa Vainiola on sivussa peleistä arviolta kolme-neljä viikkoa. Poissaolon vuoksi kuopiolaisryhmä teki lokakuun loppuun asti ulottuvan koeaikasopimuksen hyökkääjä Matias Myttysen kanssa. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio loppukaudesta.

− Olemme jo pidempään kartoittaneet vielä yhtä pelaajaa ja kun Vainiola loukkaantui, tuli aika tehdä päätöksiä ettei materiaali keskikaistalla mene liian ohueksi. Saimme jo vähän kokeneemman pelaajan, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, ominaisuuksia joita olemme etsineet. Matiaksella on alla hyvä kausi Allsvenskanissa ja hänellä on ominaisuudet olla meille hyvä pelaaja, kuvaili KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Tamperelaislähtöinen Myttynen pelasi viime kauden Allsvenskanin Västeråsissa ja tehtaili 52 ottelussa tehot 14+15. 26-vuotias keskushyökkääjä on pelannut urallaan aiemmin 215 Liiga-ottelua Ilveksen ja JYPin miehistöissä. 

− Tosi innoissani olen tulossa Kuopioon. Tämä on hyvä mahdollisuus mulle, hain pelipaikkaa mahdollisimman kovatasoisesta sarjasta ja joukkueesta ja yhdistelmä Liiga ja KalPa on mulle ihan loistava mahdollisuus, Myttynen totesi.

Myttynen tekee ensiesiintymisensä kuopiolaisjoukkueessa perjantain kotiottelussa Ässiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle