TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

KalPan pakisto täydentyy Koistisella

LIIGA / Uutinen
KalPa on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen JYPistä siirtyvän Matti Koistisen kanssa. Samalla kuopiolaisseura tiedotti napanneensa riveihinsä viime kaudella SaiPan A-nuorissa pelanneet Joona Harjaman ja Henri Kiviahon kaksivuotisilla sopimuksilla.

Outokummusta kiekkokartalle ponnistanut 25-vuotias puolustaja Matti Koistinen siirtyy KalPaan 1+1-vuotisella sopimuksella, joista jälkimmäinen optiovuosi on seuralla. Urallaan reilut 50 SM-liigaottelua Tapparan ja JYPin sotisovissa pelanneelta Koistiselta löytyy myös 135 ottelun verran Mestis-kokemusta LeKin, Jukurien, Hokin ja D Teamin takalinjoilta.

– Koistinen on hyvä syöttämään ja hyvä liikkumaan, mikä tukee meidän vaativaa pelitapaa. Meillä hän saa mahdollisuuden käyttää vahvuuksiaan SM-liigatasolla, toteaa KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola.

Päättyneellä pelisesongilla Koistinen edusti syksyn ajan Mestis-joukkue D Teamia, jonka riveissä mies pelasi 15 ottelua tehoin 3+5, kun taas kevätkausi toi tilastoihin JYPin SM-liigajoukkueen mukana yhteensä 11 runkosarja- ja pudotuspelikoitosta sekä yhden täysosuman.


Matti Koistinen vahvistaa jatkossa KalPan alakertaa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Koistisen lisäksi KalPan vankisti nuoriso-osastoaan, kun se kaappasi vahvuuteensa SaiPasta maalivahti Henri Kiviahon, 17, ja hyökkääjä Joona Harjaman, 17, kaksivuotisilla pelaajasopimuksilla.

– Harjama ja Kiviaho tulevat pelaamaan ensi kaudella lähtökohtaisesti A-nuorten SM-liigaa, sanoo KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

Kapasen mukaan KalPan hankinnat eivät jää tähän, sillä kuopiolaisilla on haussa vielä yksi lisäase hyökkäykseen.

– Haemme vielä yhtä kovan luokan laitahyökkääjää. Muilta osin joukkue on jo valmis.

» Lähetä palautetta toimitukselle