KalPan nuoria pelaajia Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Suomi-sarjan pohjoislohkossa pelaava Kajaanin Hokki on hankkinut kaksi vahvistusta Kuopiosta. Jo syksyllä muutaman pelin Hokki-paidassa pelannut puolustaja Jari Puustinen liittyy uudestaan kajaanilaisten vahvuuteen. Toinen Kuopiosta tullut pelaaja on hyökkääjä Arto Kejonen. Hokkin ja kuopiolaisvahvistusten sopimus on voimassa ainakin tammikuun loppuun saakka.

Jari Puustinen (s. 24.2.1981) on KalPan oma kasvatti. Viime kaudella hän pelasi KalPan A-nuorten SM-liigajoukkueessa. Tällä kaudella Puustisen kirjoihin on merkitty neljä mestisottelua ja kymmenen A-nuorten SM-liigaottelua. Pistetili mestisotteluista näyttää nollaa. A-nuorissa Puustinen on tällä kaudella pelannut hyvin; hänen tilillään on kaksi maalia ja neljä syöttöä, sekä +/- lukema +3. Syksyisellä Kajaanin käynnillään Puustinen sai kuudessa pelaamassaan ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Myös Arto Kejonen (s. 5.8.1980) on KalPan oma kasvatti. Viime kaudella Kejonen pelasi pääasiassa KalPan A-junioreissa. Edustusjoukkueessa Kejonen pelasi kaksi Suomi-sarjan peliä ja kuusi Mestiksen karsintasarjan ottelua. Tällä kaudella Kejonen on pelannut yhteensä viisitoista mestisottelua, lähinnä KalPan nelosketjussa. Pelaamissaan otteluissa hän on tehnyt yhden maalin ja myös syöttänyt yhden.

» Lähetä palautetta toimitukselle