KalPalle testimiehiä Mestiksestä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mikko Nuutinen pelasi vahvan kauden SaPKossa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Kolme pelaajaa havittelee pelipaikkaa KalPan ensi kauden joukkueesta. Näyttöjä kilpipaidassa antavat Mikko Nuutinen, Timo Hiltunen ja Tero Konttinen.

Mikko Nuutinen, 23, on KalPan oma kasvatti, jolla on vyöllään kolme Liiga-peliä kausilta 2009–2011. Neljä viime kautta on mennyt pääosin Savonlinnan Pallokerhon riveissä. Oikea käsi alhaalla pelaava laitahyökkääjä on paukuttanut Mestis-kausillaan 181 pelissä yhteensä 108 (52+56) pistettä. Päättyneellä kaudella Nuutinen oli SaPKon tehokkain pelaaja 35 pisteellään.

Timo Hiltunen, 21, on niin ikään KalPan kasvatti. Hiltunen pelasi seuran nuorten liigajoukkueessa peräti 161 peliä ennen kuin siirtyi päättyneeksi kaudeksi Kajaanin Hokin miehistöön. Debyyttikausi Mestiksessä toi laiturille mukavat 36 (19+17) pistettä ja valinnan vuoden tulokkaaksi.

Puolustaja Tero Konttinen, 28, pelasi viime kaudella Mestistä HCK:n riveissä. Niin otteluita kuin pisteitäkin (6+29) kertyi 35. Kiekollisessa roolissa viihtyvä Konttinen on pelannut Liigassa 124 ottelua, mutta viimeisimmät pelit ovat kaudelta 2008-09.

KalPa harjoittelee tällä viikolla Toivalan Tuplajäillä, jonka jälkeen koesopimuksia arvioidaan uudestaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle