JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

KalPalle kolme pitkää jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Adam Masuhr, Sakari Salminen ja Jyri Junnila pelaavat Kuopiossa jatkossakin.

KalPa on jatkanut puolustaja Adam Masuhrin vuoteen 2013 asti kestänyttä sopimusta kahdella vuodella. 28-vuotias kiekollinen puolustaja jatkaa Kuopiossa siten ainakin vuoteen 2015 asti.

KalPa julkisti myös Sakari Salminen jo aiemmin uutisoidun jatkosopimuksen. 23-vuotias hyökkääjä oli viime kaudella joukkueen pistekärki ja on tehnyt tällä kaudella 26 pistettä 29:ssä ottelussa. Salmisen uusi sopimus päättyy kauteen 2013–2014.

Kolmas jatkaja on hyökkääjä Jyri Junnila. Masuhrin tapaan myös Junnilan sopimusta jatkettiin kevääseen 2015 asti. 27-vuotias Junnila on pelannut tällä kaudella 16 ottelua tehoin 2+5=7.

– Adam Masuhr, Sakari Salminen ja Jyri Junnila ovat kaikki iso osa edustusjoukkueen selkärankaa sekä tällä että tulevilla kausilla, toimitusjohtaja Kimmo Kapanen toteaa seuran tiedotteessa.

– KalPalla on pelaajien keskuudessa erinomainen maine organisaationa, joka hoitaa kaikki asiat viimeisen päälle. Se näkyy myös avainpelaajiemme sitoutumisena ja haluna pysyä Kuopiossa, mikä mahdollistaa pitkäjänteisen menestyksen tekemisen.


Adam Masuhr viilettää KalPan puolustuksessa jatkossakin.
Jarno Hietanen - jarno.hietanen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle