ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KalPalle jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
SM-liigan jumboksi juttunut KalPa on Savon Sanomien mukaan tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Tuomas Kiiskisen ja puolustaja Aku Pekkarisen kanssa. A-junioreista sopimuksen saivat kolme hyökkääjää. Samalla osalle seuran ulkomaalaisista etsitään uutta pelipaikkaa.

Syksyllä 20 vuotta täyttänyt Kiiskinen on KalPan oma kasvatti, joka on syksyn aikana noussut kuopiolaisjoukkueessa oletettua suurempaan rooliin. Pisteitä on kertynyt mukavat 9+7.

Vaatimattomasti liigatasolla toistaiseksi esiintyntyt puolustaja Aku Pekkarinen on KalPan oma kasvatti, joka pelaa ensimmäistä kautaan liigajoukkueessa. 21-vuotiaan Pekkarisen saldo tältä kaudelta on kaksi syöttöpistettä.

Pekkarisen ja Kiiskisen sopimukset ovat vuoteen 2009 asti. Nuoret 1988 syntyneet hyökkääjät Jarkko Malinen, Tommi Jokinen ja Toni Hyvärinen ovat myös tehneet KalPan kanssa 1+1-malliset sopimukset.

artikkeli

Toimitusjohtajahaku päättyi
[lue lisää]

Muutoksia kuopiolaisjoukkueeseen on tulossa myös valmennusrintamalle, sillä Hannu Kapanen jättää valmennustehtävät tämän kauden jälkeen ja siirtyy konsultiksi.

Samaisen Savon Sanomien mukaan KalPan ulkomaalaisvahvistuksille Matt Davidsonille ja Tomas Kurkalle etsitään uutta pelipaikkaa. Puolustavana hyökkääjänä tunnetun Davidsonin esitykset ovat olleet vaisuja eikä myöskään kesken kauden Kuopioon palanneet Kurkan esitykset ole tyydyttäneet seurajohtoa. Sensijaan Martin Sonnenbergin kuopiolaiset ovat halukkaita pitämään ensi kaudellakin.

- Haluaisin pitää hänet ryhmässä, mutta finanssipuolta pitäisi vähän viilata. Katsotaan nyt kuinka käy. Neuvottelimme viimeksi ennen joulutaukoa, päävalmentaja Pekka Virta selvittää tulevan kauden kuvioita Savon Sanomissa.

- Muutoksia on luvassa. Loppukauden tavoitteena on yhtä lailla voittaa otteluita kuin rakentaa ensi kauden ryhmää.

» Lähetä palautetta toimitukselle