KalPa vahvistaa hyökkäystään Sebokilla

LIIGA / Uutinen
Sebok pelasi vahvan kauden Hokissa.
Kuva © Timo Savela
KalPa on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Balazs Sebokin kanssa.

Balazs Sebokin sopimus on KalPaan on kaksivuotinen. Päättyneellä kaudella 20-vuotias unkarilaishyökkääjä iski Mestiksen Kajaanin Hokissa 58 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tehot 11+39.

− Näemme Balazsissa ison potentiaalin kehittyä isoksi pelaajaksi meidän pelitapaamme. Kysessä on hyväraaminen sentteri, joka on taitava kiekon kanssa. Hän on hyvä liikkumaan sekä halukas ottamaan vastuuta ja roolia sentteripelissä. Hän on omimmillaan kiekon kanssa, mutta ei arastele fyysisessäkään pelissä, kommentoi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

− Balazsilla on ominaisuus, jota ei kaikilta pelaajilta löydy. Hän on joka kausi pystynyt kantamaan isoa roolia heti uudella sarjatasolla ja tekemään myös numerotulosta. Hän lähtee haastamaan meidän senttereitä pelipaikoista, uskomme että hän pystyy ottamaan isoa roolia meillä jo nopeallakin aikataululla.

Oulun Kärpissä juniorivuotensa pelanneelle Sebokille iso syy siirrolle oli KalPan pelityyli.

− KalPa oli yksinkertaisesti paras vaihtoehto minulle. Yksi tärkeä asia oli tietenkin KalPan pelityyli, tiedän hyvin minkälaista jääkiekkoa he pelaavat. Siinä korostuvat nopeus ja kiekollisuus ja, kun ne ovat omia vahvuuksiani, olen todella iloinen että pääsin juuri tänne, Sebok iloitsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle