KalPa testaa Blomqvistia

LIIGA / Uutinen
Blomqvist edusti viime kaudella HIFK:ta.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
KalPa on tehnyt koeaikasopimuksen hyökkääjä Sami Blomqvistin kanssa.

Sami Blomqvist saapuu KalPaan kolmen viikon koeajalle, joka sisältää option ensi kaudesta. Viime kaudella 25-vuotias hyökkääjä pelasi HIFK:n riveissä 63 ottelua tehoin 4+13.

− Sami on maalintekohalukas pelaaja, joka on tehnyt paljon maaleja jo Nuorten SM-liigassa ja Mestiksessä. Meillä hän pääsee kilpailemaan paikasta ylempiin ketjuihin ja saa näyttöpaikan roolissa, missä on onnistunut tekemään numerotulosta muissa sarjoissa, kertoi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Blomqvistin lisäksi kuopiolaisjoukkue täydentää hyökkäyskalustoaan 21-vuotiaalla Janne Katosalmella. Pienikokoinen (169cm/74kg) hyökkääjä on pelannut viime kaudet KalPan A-nuorissa ja tilille on kertynyt myös kuusi Liiga-ottelua.

− Janne on erittäin hyvä luistelemaan ja myös taitoa löytyy. Pääpaino hänelle on pelata ensi kaudella Nuorten SM-liigaa johtavassa roolissa, Liiga-joukkueessa hän tulee olemaan laajuuspelaaja ja tulee saamaan mahdollisesti pelejä myös Liigassa, Kapanen totesi.

Blomqvistin ja Katosalmen sopimusten myötä KalPan ryhmä on valmis alkavaan kauteen.

− Nyt joukkueessa on niitä ominaisuuksia mitä olemme halunneet siihen tuoda ja tämä on se joukkue joka tulee aloittamaan kauden. Lopullisesti joukkue on koossa helmikuun puolivälissä kun Liigan siirtotakaraja umpeutuu, Kapanen sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle