BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

KalPa solmi tukun jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Ensi kauteen satsaava KalPa on solminut nipun jatkosopimuksia. Kuopiolaisten kultakimpale Tuomas Kiiskinen teki uuden kahden vuoden sopimuksen, puolustaja Juha Alastalo jatkaa vuoden takalinjoilla ja lisäksi kuopiolaiset tekivät nipun pelaajasopimuksia lahjakkaiden nuorisopelaajien kanssa.
lisää

KalPa panostaa omiin kasvatteihin
[lue lisää]

SM-liigan tyvipäästä pois haluava KalPa julkaisi runsaasti jatkosopimuksia. Tärkeimpänä sopimuksena voi pitää 21-vuotiaan Tuomas Kiiskisen sopimusta. Laitahyökkääjällä oli vuosi jäljellä entistä sopimusta KalPan kanssa, mutta molemmat osapuolet halusivat jatkaa yhteistyötä.

- Hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Molemmat olivat kiinnostuneita sopimuksen pidentämiseen, kertoi Kiiskinen lehdistötilaisuudessa.

Kiiskinen on kuopiolaisen juniorikiekkoilun kultakimpaleita. KalPan kasvatti uskoo, että tulevilla kausilla on mahdollista saavuttaa menestystä myös kasvattajaseurassa.

- Pelillistä menestystä ei vielä tällä kaudella saavutettu. Ensi kaudella mennään sitten pudotuspeleihin, totesi Kiiskinen itsevarmasti.

Jatkosopimuksia omille kasvateille

Kuopiolainen jääkiekko on tunnettua hyvästä juniorityöstä. Kuluvalla kaudella A-nuoret ovat tehneet suuren esiinmarssin KalPan kokoonpanoon. Lahjakkaiden -87 ja -88 syntyneiden ikäluokan pelaajien kanssa kuopiolaiset ovat tehneet runsaanmäärän jatkosopimuksia.

KalPassa uraansa jatkavat hyökkääjät Juha Virtanen, Joonas Riekkinen, Tommi Jokinen, Toni Hyvärinen ja Jarkko Malinen. Puolustajista jatkosopimukset KalPaan ovat tehneet Mikko Kukkonen. Kaikki kuusi ovat KalPan omia kasvatteja ja esiintyneet kuluvalla kaudella SM-liigassa.

Lisäksi KalPan on solminut sopimuksia vielä B-junioreissa kuluvalla kaudella esiintyneiden pelaajien kanssa. KalPan strategiana on sitouttaa lahjakkaita pelaajia jo nuorena organisaatioon. Nuorten maajoukkueisiin kuuluvista pelaajista -91 syntyneet Teemu Hartikainen, Jasse Ikonen ja Petteri Rasi ovat solmineet jatkon Kuopioon. Lisäksi -91 syntyneistä Iiro Pakarinen, Joonas Toivanen, Rasmus Rissanen ja Matti Hakonen pelaavat jatkossakin Kuopiossa.

Nuorten pelaajien lisäksi KalPan kasvatti Juha Alastalo jatkaa vuoden jatkosopimuksella kilpipaidoissa. Pienikokoinen puolustaja on pelannut koko uransa Kuopiossa ja kuluvalla kaudella Alastalo on kerännyt 14 ( 3+11) tehopistettä. Alastalo on KalPan toistaiseksi viimeinen pelaaja KalPan Mestiksestä SM-liigaan nostaneesta ryhmästä, jolla on voimassa oleva sopimus joukkueen kanssa.

KalPalla on nyt kasassa 27 allekirjoitettua pelaajasopimusta. Lisäksi joukkueella on 5-7 valmiiksi neuvoteltua sopimusta kuluvaa kautta muualla jatkavien pelaajien kanssa. Kuopiolaiset tiedottavat uusista sopimuksista maalis- ja huhtikuun aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle