KalPa solmi neljä jatkosopimusta - "Potentiaalia ottaa isoja kehitysaskeleita pelaajina eteenpäin"

LIIGA / Uutinen
Lukka kirjasi nimensä jatkosopimukseen.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
KalPa on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjistä Topi Piipposen ja Mikko Nuutisen kanssa. Puolustajista jatkosopimuksiin nimensä kirjoittivat Santeri Lukka ja Juuso Riikola.

Topi Piipposen ja Juuso Riikolan sopimukset ovat pituudeltaan kaksivuotisia. Mikko Nuutinen ja Santeri Lukka puolestaan jatkavat kuopiolaisryhmässä yksivuotisilla pahveilla.

Lukka pelaa KalPassa toista kauttaan. Kuluvalla kaudella 25-vuotias puolustaja on iskenyt 32 ottelussa tehot 5+8. 23-vuotias Riikola puolestaan on viimeistellyt 32 ottelussa kaksi maalia ja antanut 11 maalisyöttöä.

Kuluvalla kaudella läpimurtonsa liigajoukkueeseen tehnyt Piipponen on tehtaillut 29 ottelussa tehot 3+2. Viime kaudeksi paluun KalPa-paitaan tehnyt Nuutinen on kerännyt 32 ottelussa pisteet 6+7.

− Nämä jatkosopimukset ovat hyvää jatkumoa joukkueen rungon Kuopiossa pitämiselle. Kaikki nämä pelaajat ovat siinä iässä, että he ovat menossa parhaita kausiaan kohti ja kehittyvät pelaajina koko ajan. Strategiamme on tuottaa sekä kehittää tähdet itse ja Liigan mittakaavassa näillä pelaajilla on potentiaalia ottaa vielä isojakin kehitysaskeleita pelaajina eteenpäin, totesi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle