TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

KalPa solmi jatkosopimuksia

MESTIS / Uutinen
Mestiksen hallitseva Mestari KalPa julkaisi 15 sopimusta. Sopimusten joukossa ei vielä ole uusia pelaajia, sillä nyt julkistetut pelaajat olivat mukana joko mestarijoukkueessa tai A-junioreissa.

KalPa on julkaissut ensimmäiset pelaajasopimuksensa ensi kautta koskien. Viidentoista nimen listassa on useita viime kauden runkopelaajia.

Kuopiolaisten maalilla jatkaa ensi kaudellakin Pasi Kuivalainen. KalPan puolustuksen runko pysyy hyvin koossa, sillä avainpuolustajista jatkosopimukset ovat tehneet Juha Alastalo, Juho Kuronen ja Samuli Suhonen. Sopimukset ovat tehneet myös viime kaudella A-nuorissa pelanneet puolustajat Mikko Heikura ja Olli-Pekka Komulainen.

KalPan hyökkäys pysyy myös hyvin kasassa. Viime kauden parhaimpiin Mestis-sentterihin kuulunut Ville Hämäläinen jatkaa Kuopiossa. Muita sopimuspelaajia ovat kovat työntekijät Henri Huohvanainen ja Saku Kekäläinen, maalitykki Marko Ahosilta, mestaruusmaalin viimeistellyt Matti Tiihonen, taitava keskushyökkääjä Tatu Miettinen, sekä nuori laitahyökkääjä Aki Keinänen. Myös joukkueen kapteeni Aki Korhonen jatkaa Kuopiossa. Lisäksi kilpipaitojen A-nuorissa viime kaudella pelannut Timo Kuuluvainen on solminut sopimuksen KalPan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle