ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KalPa-puolustus täydentyi Aku Pekkarisella

LIIGA / Uutinen
Viime kaudella KalPan A-junioreissa pelannut puolustaja Aku Pekkarinen on solminut kuopiolaisten liigajoukkueen kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Pekkarinen, 180 senttiä ja 85 kiloa, pääsi haistelemaan SM-liigan ilmapiiriä jo viime kauden aikana. Koko ikänsä KalPa-paidassa pelannut nuorukainen pelasi loppukeväällä yhden ottelun kilpipaitojen rivistössä SM-liigaa.

Ikänsä puolesta 21-vuotias Pekkarinen ei enää voi edustaa A-juniorijoukkuetta. Tunnollisena oman pään puolustajana tunnettu kuopiolainen oli edelliskaudella joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja.

- KalPa oli minulle ainoa vaihtoehto, en edes miettinyt muita. Totta kai on mukava homma, että asiat ovat nyt selvät ja pääsee miesten peleihin mukaan. Toivottavasti pystyisi pelaamaan mahdollisimman paljon, ettei tulisi loukkaantumisia ja pääsisi touhuun mukaan, Pekkarinen kertoi KalPan kotisivuilla.

- Hyvä juttu, että jälleen yksi oma nuori pelaaja on näyttänyt sen, että on sopimuksen arvoinen. Tulevan talven aikana Aku taistelee varmasti kovasti, että olisi edustusjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Ihan sama kuin monella muullakin A:ssa pelanneella nuorella pelaajalla, paljon on tehtävä töitä että on valmis miesten peleihin, KalPan päävalmentaja Mika Pieniniemi kommentoi.

KalPan puolustuspää on Pekkarisen jatkosopimuksen myötä valmis tulevaan SM-liigakauteen. Kuopiolaisjoukkueella on sopimus peräti yhdentoista puolustajapelaajan kanssa. Pekkarinen on jo kahdestoista A-junioreista edustusjoukkueeseen nostettu pelaaja. KalPa etsii joukkueeseensa vielä yhtä ulkomaalaista hyökkääjäpelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle