KalPa pidensi luotsinsa toimikautta

LIIGA / Uutinen
Jari Laukkanen operoi kuopiolaisten päävalmentajana ainakin kevääseen 2015 saakka.
Kuva © Atte Rissanen
Jari Laukkanen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2015 asti.

KalPa ja joukkueen päävalmentaja Jari Laukkanen ovat käyttäneet Laukkasen päävalmentajasopimukseen sisälletyn option kahden seuraavan kauden osalta. Laukkanen operoi täten kuopiolaisten ykkösvalmentajana ainakin kevääseen 2015 saakka.  

- Käsittelimme asiaa perjantaisessa hallituksen kokouksessa ja totesimme yksimielisesti, että olemme olleet erittäin tyytyväisiä näkemäämme.

- Joukkueessa ja toiminnassa on tapahtunut halutun mukainen muutos, ja sopimuksen aikaisella vahvistamisella halusimme viestittää sekä tyytyväisyyttämme että luottamustamme Jari Laukkaseen päävalmentajana, kommentoi KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

Laukkanen on itse myös mieltynyt seuran ja valmentajan tekemään päätökseen.

- Olen luonnollisesti tyytyväinen päätökseen. Tämä antaa työrauhan pitkäjänteiseen tekemiseen ja on luottamuksen osoitus koko joukkueelle, Laukkanen kertoo.

KalPa on maanantaina tehnyt myös kolmevuotiset jatkosopimukset 19-vuotiaan puolustajan Juuso Riikolan ja 22-vuotiaan hyökkääjän Jasse Ikosen kanssa.

- Nämä kaksi pelaajaa ovat sellaisia, jotka tulevat olemaan joukkueemme kulmakiviä tulevaisuudessa. Riikolan vahvuutena on poikkeuksellisen hyvä liike ja hän on kiekollisesti taitava puolustaja.

- KalPan oma kasvatti Ikonen taas on monipuolinen hyökkääjä ja vahva kahden suunnan sentteri, joka on jo antanut hyviä näyttöjä kyvyistään, KalPan toimitusjohtaja Kapanen sanoo. 

KalPan ensi kauden joukkueen rakennus on Kapasen mukaan muutenkin hyvällä tolalla.

- Joukkueen rakentaminen on jo hyvällä mallilla ja muutos tulee olemaan vähäinen ensi kauden joukkueen osalta. Päävalmentaja Laukkanen pääsee jatkamaan pelin kehittämistä saman joukkueen rungon kanssa, Kapanen lisää.

» Lähetä palautetta toimitukselle