TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

KalPa-pakistoon jenkkiverta

LIIGA / Uutinen
KalPa vahvistuu puolustaja Jeff Fossilla.
Kuva © Teemu Soini
Kuopiolaiset tekivät yhden vuoden sopimuksen Jeff Fossin kanssa.

KalPan takalinjat vahvistuvat Jeff Fossilla. Amerikkalaispuolustaja teki seuran kanssa yhden vuoden sopimuksen. Sopimus sisältää kuukauden mittaisen koeajan.

- Ryan Lannonin lopetettua uransa tarvitsimme hänen tyylisen puolustavan puolustajan. Jeff Foss on pelaaja, jonka odotamme tuovan kaivattua voimaa oman maalin eteen ja hän saa vastuuta myös alivoimalla. Kyseessä on meille puolustava roolipelaaja, toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kommentoi.

Foss on Nashville Predatorsin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2008. NHL-pelejä miehen tilille ei ole tullut ainuttakaan ja päättynyt kausi vierähti farmiliiga ECHL:ssä. Runkosarjassa vyölle kertyi vain kuusi ottelua.

- Harjoitusleirillä tapahtuneen loukkaantumisen ja NHL:n työsulun yhdistelmänä Fossin pelipaikka oli viime kaudella ECHL:ssä. Pelaajakoordinaattorillamme Janne Kekäläisellä on pelaajasta tarkat raportit ja hän on nähnyt pelaajan pelaavan NHL:n harjoitusleirillä, tiedämme varsin hyvin minkälainen pelaaja meille on tulossa. Foss haluaa saada uralleen uuden startin ja me olemme valmiit tekemään töitä hänen kanssaan, Kapanen taustoittaa.

187-senttinen ja 91-kiloinen Foss laukoo oikealta ja on pelannut 33 AHL-ottelua syöttäen yhden maalin. ECHL-pelejä takana on 17 kappaletta.

Kapasen mukaan jenkkipakki on KalPan tällä erää viimeinen hankinta.

- Ilman yllättäviä käänteitä tämä on se joukkue, joka aloittaa jääkauden elokuun alussa. Syksyn aikana reagoimme tarvittaessa vastaan tuleviin tilanteisiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle