TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

KalPa nimesi uuden päävalmentajansa

LIIGA / Uutinen
Päävalmentajansa Tuomas Tuokkolan erottanut KalPa on nimennyt uudeksi käskyttäjäkseen aiemmin seuran kakkosvalmentajana toimineen Jari Laukkasen.

Kalevan Pallo irtisanoi tulevan SM-liigakauden kynnyksellä päävalmentajansa Tuomas Tuokkolan. Tilalle kuopiolaiset ovat valinneet Jari Laukkasen. Laukkanen on aiemmin toiminut KalPan apuvalmentajana.

Ensimmäinen peli KalPan ohjaimissa Laukkaselle tulee olemaan European Trophy-turnaukseen kuuluva vierasottelu JYPiä vastaan. Se pelataan tämän viikon torstaina 30.8.

– Itselleni oli äärimmäisen tärkeä ja positiivinen viesti, kun juttelin Tuokkolan kanssa ja hän kehotti ottamaan tämän työn vastaan. Kun päävalmentajan pestiä tarjottiin minulle seurajohdon suunnasta, oli minulla hyvä ja helpottunut mieli, Laukkanen kommentoi tuoretta valintaansa KalPan päävalmentajaksi.

Isompia muutoksia Laukkanen ei aio tehdä KalPan pelitapaan.

– Peli on ollut isossa kuvassa KalPan viimeisten vuosien aikana ja siitä KalPan pelitavasta pidetään kiinni. Toki jokainen päävalmentaja tuo peliin aina omat vivahteensa, mutta KalPan tuttua pelitapaa tullaan jatkamaan ja luonnollisesti myös kehittämään. Se on valmennuksellisesti tärkeä juttu, Laukkanen sanoo.

– Menestystä tässä halutaan ja haetaan, ja se päämäärä on itsellänikin, että kevääseen mennessä meistä tulee voittava joukkue.


Jari Laukkanen nimettiin KalPan uudeksi päävalmentajaksi.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle