TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

KalPa nappasi SaiPa-taiturin: "Pelitapa houkutteli"

LIIGA / Uutinen
Pelipaidan väritys pysyy samana, mutta logo rinnassa vaihtuu.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Jesse Mankinen siirtyy KalPaan.

SaiPassa koko tähänastisen liigauransa kiekkoillut Jesse Mankinen siirtyy Kuopioon. 23-vuotiaan hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Lappeenrannassa Mankinen ehti pelata yli 300 ottelua ja iski yli 100 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan taitava hyökkääjä teki 16 maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä. Päättyneellä kaudella hän oli SaiPan seitsemänneksi tehokkain pelaaja pisteillä 12+12.

− KalPa oli viime kaudella todella hyvin liikkuva, paljon kiekkoa hallitseva ja energinen joukkue, jossa oli paljon nuoria pelaajia ja paljon intoa, Mankinen kommentoi.

− Tykkäsin seurata KalPan pelaamista ja kun omat vahvuudet ovat hyvä liike, työteliäisyys ja oveluus niin tottakai se pelitapa houkutteli. Siellä pääsen pelaamaan vahvuuksillani. Olen saanut hyvän kuvan Kuopiosta ja uskon, että se on hyvä paikka ottaa pelaajana seuraava steppi.

Myös KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen on tyytyväinen hankintaan.

− Jesse on meille erittäin KalPan näköinen vahvistus. Hyvin liikkuva, kiekollinen ja vahva kahden suunnan pelaaja, joka on pelannut Liigassa jo pidempään isossa roolissa, Kapanen kertoo.

− Kyseessä on rutinoitunut Liiga-pelaaja, joka on saavuttanut jo tietyn tulostason. Me näemme, että hän pystyy maisemanvaihdoksella, uusilla ajatuksilla ja uudella pelitavalla ottamaan uusia askelia urheilijana eteenpäin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle