KalPa nappasi lupaavan Lukko-hyökkääjän

LIIGA / Uutinen
Nikon pelit jäivät viime kaudella vähiin.
Kuva © Timo Savela
KalPa vahvistaa hyökkääjäosastoaan Lukosta siirtyvällä Joni Nikolla.

Vaasalaislähtöisen Joni Nikon sopimus KalPan kanssa on kaksivuotinen. Päättyneellä kaudella 21-vuotias hyökkääjä kärsi pahasta polvivammasta ja sen vuoksi pelejä kertyi Lukon edustus- ja A-juniorijoukkueen sekä KooKoon riveissä yhteensä vain 12. 

− Jonilla on ne ominaisuudet joita haimme joukkueeseemme. Kyseessä on maalintekijätyyppi, fyysinen ja vahva pelaaja maalin edessä, mikä on hänen iso vahvuus. Hän on nuori kehittyvä pelaaja joka voi ottaa meillä joukkueessa aikaisempaa isomman roolin, totesi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Toissakaudella 19 tehopistettä Lukon paidassa kerännyt Nikko lähtee innolla uusien haasteiden pariin ja varsinkin kuopiolaisjoukkueen pelitapa on nuoren hyökkääjän mieleen.

− KalPalla on SM-liigan tyylikkäin pelityyli, se kiehtoi kovasti. Siinä pelityylissä korostuvat kova luistelu ja kiekonkäsittely ja niitä tulen kehittämään Kuopioon. Pääseminen KalPaan kyllä sytyttää, Nikko sanaili.

− Pyrin tuomaan maalintekovoimaa ja suoraviivaista pelaamista hyökkäysalueelle ja muutenkin pelata suoraviivaisesti ratkaisutilanteissa.

Kuopiolaisjoukkueella on Nikon sopimuksen myötä kasassa 23 pelaajasopimusta kaudelle 2015-2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle