TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

KalPa kerää kasvattejaan kokoon

LIIGA / Uutinen
Rissanenkin palaa ensi kaudeksi Kuopioon.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Kuopion omat pojat palaavat takaisin kasvattajaseuraansa. Jaakko Rissasen ja Toni Hyvärisen sopimukset ovat kaksivuotisia.

Jaakko Rissanen lähti keväällä 2012 parin vuoden reissulle Lappeenrannan SaiPaan. 24-vuotias KalPan kasvatti teki viime kaudella 44 runkosarjaottelussa tehot 5+10. Kuudessa pudotuspelissä hän saalisti yhden syöttöpisteen.

− Joskus jäi täällä näyttöpaikat käyttämättä, nyt sain mahdollisuuden tulla takaisin ja haluan kehittyä täällä. Olen parempi pelaaja nyt kuin mitä olin täältä lähtiessäni. Hienoa on tulla kotiin ja olla osa KalPan uutta nousua, iloitsee Rissanen.

Toni Hyvärinen vietti kaudet 2012-2014 Mestiksessä, yhden SaPKossa ja kaksi Jukureissa. Päättyneellä kaudella hän teki runkosarjassa 15 ottelussa tehot 6+6. Kuudessa pudotuspelissä Hyvärinen teki yhden maalin.

− Kun tuli mahdollisuus tulla takaisin, tottakai tartuin siihen. KalPa on kasvattajaseura ja olen aina halunnut pelata täällä, mukava tulla takaisin, kertoo Hyvärinen.

− Tuon suoraviivaisuutta, taklauksia, tunnetta ja ehkä vähän ilkeyttäkin. En ole mennyt kaukaloon kavereita hakemaan. Enkä mene ensi kaudellakaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle