KalPa julkaisi jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
KalPa julkaisi päivä kautensa päättymisen jälkeen kuusi jatkosopimusta. Lisäksi kuopiolaisseura on solminut sopimuksen viiden A-juniorinsa kanssa.

KalPan SM-liigajoukkueen rakentaminen kaudelle 2006-2007 on hyvässä vauhdissa. Viimeisimmät jatkosopimuksen allekirjoittaneet pelaajat ovat yksivuotiset sopimukset solmineet Henri Huohvanainen ja Sami Kaartinen sekä kaksivuotiset sopimukset tehneet Matti Kuusisto, Ville Hämäläinen, Jani Tuppurainen ja Tuomas Kiiskinen.

- Kuopiossa ollaan nyt merkittävästi edellä viime kauden aikataulusta ja päättyneen kauden avainpelaajista valta osa onkin jo sitoutunut jatkamaan KalPassa. Nämä uusimmat jatkosopimuksen tehneet pelaajat ovat haastaneet kauden aikana rooleissaan hyvin nimekkäätkin pelaajat, käyttäneet heille tarjoamamme mahdollisuuden hyväksi ja todistaneet kasvaneensa KalPassa täysiverisiksi SM-liigapelaajiksi. Pelaajat joiden kanssa solmimme jo aiemmin pitkät, myös ensi kauden kattavat sopimukset, omaavat paljon potentiaalia, toimitusjohtaja Arto Sirviö kommentoi jatkosopimuksia.

Samalla KalPa julkisti kiinnittäneensä eri pituisilla sopimuksilla seuran A-nuorten riveissä pelanneet puolustaja Petri Partasen sekä hyökkääjät Aatu Hämäläisen, Joonas Riekkisen, Ville Eskelisen ja Velimatti Virtasen. Lisäksi seura neuvottelee parhaillaan sopimuksista vielä usean A-nuorissa pelanneen nuoren pelaajan ja heidän asianhoitajiensa kanssa.

Osalla KalPassa kuluvalla kaudella esiintyneistä pelaajista on optio tulevasta kaudesta ja ne seurajohto tulee käymään läpi mahdollisimman pian. Tulevan kauden uusista, seuran ulkopuolelta tulevista pelaajista kolmesta neljään tulee olemaan ulkomaalaisia, loput ovat Suomessa tai ulkomailla pelaavia kotimaisia pelaajia. Seuran kiinnostuksen kohteena olevat kotimaiset pelaajat ovat tarkkailun alla heidän pelaamissaan pudotuspeliotteluissa.

KalPa tulee ensi kaudelle laajentamaan kotikaukalonsa maksimikokoiseksi (60 metriä kertaa 30 metriä).

» Lähetä palautetta toimitukselle