JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

KalPa jatkoi Mutasen sopimusta

LIIGA / Uutinen
Loukkaantumiset pilasivat Mutasen päättyneen kauden.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
KalPa-hyökkääjä Sami Mutanen on tehnyt jatkosopimuksen kuopiolaisjoukkueen kanssa.

Sami Mutanen jatkaa KalPan riveissä kaksivuotisella sopimuksella. Joensuulaislähtöinen hyökkääjä kärsi kuluvalla kaudella loukkaantumisista ja sen vuoksi pelasi vain kahdeksan ottelua tehoin 2+1.

− Samin poissaolo viime kaudella näkyi selvästi ja takaisin tullessaan hän toi heti meille lisää luisteluvoimaa ja fyysisyyttä kaukaloon sekä johtajuutta pukukoppiin. Hän on tärkeä osa tulevaisuuttamme ja tuo meille vahvaa erikoisosaamista myös alivoimapelaajana. Tiedämme erittäin hyvin, mitä häneltä saamme, totesi KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Mutanen on edustanut Liigassa KalPan lisäksi Ässiä sekä Bluesia yhteensä 289 ottelun verran. 31-vuotias laitahyökkääjä voitti keväällä 2013 Suomen mestaruuden Ässissä ja Mestis-vuosilta Jokipojista muistoksi jäivät mestaruus ja hopeamitali.

− Miksi en olisi jatkanut KalPassa? Ehdottomasti halusin jatkaa täällä! Tykkään seuran tavasta toimia kaikissa asioissa ja näen täällä hyvän mahdollisuuden kehittyä pelaajana. Kaikki palikat ovat täällä kohdillaan, on hyvä jatkaa Kuopiossa, Mutanen kommentoi jatkosopimustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle