KalPa jatkoi lupaustensa sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Lyytinen jatkaa kaksi seuraavaa kautta kuopiolaisjoukkueessa.
Kuva © Atte Rissanen - atterissanenphotography.com
KalPa on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Joonas Lyytisen, Miikka Pitkäsen ja Jonne Tammelan kanssa.

Joonas Lyytinen on vahvan alkukautensa aikana noussut KalPan runkopuolustajaksi. 17 ottelussa hän on tehnyt tehot 4+3.

− Lyytinen on poikkeuksellisen lahjakas kiekollinen puolustaja, joka pystyy tekemään jo noin nuorena sellaisia ratkaisuja kiekon kanssa jotka edesauttavat meitä menestymään tässä sarjassa, kertoo seuran urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

− Olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, että saimme sovittua jatkosta näin hyvissä ajoin. Innolla odotan mitä tulevaisuus hänen kanssaan tuo, kun nuori mies on näyttänyt jo nyt millä tasolla pystyy Liigassa pelaamaan.

Miikka Pitkänen on KalPan kasvatti, joka pääsi jo viime kaudella pelaamaan Liigaa KalPan nuorekkaassa joukkueessa.

− Pitkänen on äärimmäisen taitava peliätekevä sentteri, jolla on jo kokemusta Liigan vauhdista ja vaatimustasosta. Hänen kanssaan edetään maltilla ja kehitetään nuorta miestä eteenpäin, hänestä odotetaan tulevina vuosina pelaajaa Liiga-joukkueeseen, toteaa Kapanen.

17-vuotias Jonne Tammela on Ylivieskan Jääkarhujen kasvatti, joka siirtyi KalPaan kaudeksi 2013-2014 JYPin A-nuorten joukkueesta.

− Tammela teki äskettäin vahvan vaikutuksen ensimmäisissä Liiga-otteluissaan tekemisellään ja osaamisellaan. Hän on vahva luistelija, taitava ja on ottanut hyvin askeleita eteenpäin, odotamme hänestä kasvavan meille pelaajan joka pystyy pelaamaan säännöllisesti Liigassa, arvioi Kapanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle