IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

KalPa hankki vahvistusta maalille ja hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Birner ehti pelata Prahassa noin puolitoista kautta.
Kuva © Timo Savela
Michal Birner ja Samu Perhonen vahvistavat kauden 2014-2015 KalPaa. Perhosen sopimus jatkuu kevääseen 2016 asti seuran optiolla.

Michal Birner pelasi Liigaa TPS:n riveissä kausilla 2009-2013 ennen kuin suuntasi KHL:ään. Viime kaudella Lev Prahassa hän teki runkosarjassa 40 ottelussa tehot 5+5. Prahalaisjoukkueen loistava kevät tuotti Birnerille 13 ottelussa tehot 1+3.

− Birner oli yhden puuttuneen laitahyökkääjän hankinta. Tämä on nyt se ryhmä try out -pelaajineen, joka menee elokuun alussa jäälle. Mikäli Kasperi (Kapanen) pelaa ensi kaudella Pohjois-Amerikassa, siinä tapauksessa hänen tilalleen etsitään pelaaja, toteaa seuran urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Samu Perhonen oli keväällä 2011 voittamassa Nuorten SM-liigan mestaruutta JYPin joukkueessa. Tämän jälkeen vailla ehjää kautta pelannut Perhonen kävi muun muassa Pohjois-Amerikassa USHL-liigassa. Kaudella 2013-2014 hän pelasi sekä Indiana Icessä että HIFK:n A-nuorissa.

− Samu on nuori ja erittäin hyväraaminen maalivahti, jota lähdemme kehittämään Savossa nyt seuraavalle tasolle. Kolmannen kierroksen NHL-varaus parin vuoden takaa kertoo hänen olevan ison potentiaalin lahjakkuus. Hän taistelee toisen nuoren maalivahdin Tuukka Smuran kanssa paikasta Eero Kilpeläisen haastajana, kertoo Kapanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle