Kalle Sahlstedt jatkaa Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Keskushyökkääjä Kalle Sahlstedt jatkaa Oulun Kärpissä. 33-vuotias sentteri ja Kärpät ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen. Sahlstedtille alkava kausi on kolmas oululaisjoukkueessa.

Sahlstedt on kokenut ammattilainen, joka saavutti neljännen henkilökohtaisen SM-kullan viime keväänä. Aiemmat kultamitalit ovat tulleet Turun Palloseurasta kolmelta peräkkäiseltä keväältä 1999-2001. Hänellä on myös Ruotsin mestaruus vuodelta 2004 HV-71:stä. Kasvattajaseurassaan Rauman Lukossa hän on saavuttanut kaksi pronssia vuosina 1994, 1996 ja Kärpissä yhden pronssin 2006.

- Kalle on kokenut ja erittäin pidetty pelaaja joukkueen sisällä. Hän tuo leveyttä meidän materiaaliimme, päävalmentaja Kari Jalonen toteaa.

Pelaaja itse on tyytyväinen jatkosopimukseensa. Sahlstedt kertoo jättäneensä sopimusasiat kauden päättyessä keväällä tietoisesti taka-alalle.

- Raskaan kauden jälkeen halusin miettiä asioita kaikessa rauhassa ja levätä henkisesti, hän sanoo.

Päävalmentaja Kari Jalosen yhteydenoton jälkeen konkarin ei kuitenkaan tarvinnut pitkään miettiä uransa jatkamista Oulussa.

- Olen viihtynyt Kärpissä erinomaisesti. Meillä on hyvä joukkue, jossa on todella mukavia tyyppejä. Olen saanut Oulussa paljon uusia ystäviä niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin, keskushyökkääjä jatkaa.

Sahlstedtin viime kautta varjosti perheen 3-vuotiaan Samuel-pojan vakava sairaus, jonka vuoksi hän oli poissa jäiltä kuukauden ajan.

- Lapseni toipuminen etenee erittäin hyvin, ja elämän perusasiat ovat taas kohdallaan. Ammatillisesti minulla on nyt erittäin hyvät fiilikset ja suuri motivaatio lähteä uuteen kauteen.

Sahlstedt on pelannut lähes 650 SM-liiga- ja yli 220 Elitserien-ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle