TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Kalle Konsti joulukuun Mestis-pelaaja

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan toimitus on valinnut joulukuun parhaaksi Mestis-pelaajaksi SaPKo-hyökkääjä Kalle Konstin.

30-vuotias savonlinnalaishyökkääjä Kalle Konsti on löytänyt uuden pelivireen uudessa valmennuksessa. Urallaan niin Saksassa kuin Ranskassakin kiekkoillut Konsti oli joulukuussa kasvattajaseuransa kantavia voimia, kun viidessä ottelussa syntyi 10 (7+3) tehopistettä.

Viime kausi oli Konstille koko joukkueen tapaan vaikea. Tehohyökkääjä ei löytänyt koko kautena kunnolla parasta virettään ja jäikin vain 23 (13+10) tehopisteeseen. Tällä kaudella Konstin pistetahti on ollut kuin toiselta planeetalta. 21 tehtyä maalia ja 34 tehopistettä kertovat savonlinnalaiskasvatin huimasta vireestä.

Konsti pelaa nyt kuudetta kokonaista kauttaan SaPKossa. Suomi-sarjassa maaleja pässinutussa tehokkaasti viimeistellyt Konsti siirtyi kaudeksi 2003-04 Englannin pääsarjaan, London Racersin riveihin, josta matka jatkui Dijonin, Bayreuthin ja Eisbären Berlin Juniorsin kautta takaisin SaPKoon kaudeksi 2006-07.

Kovimman haasteen kuukauden pelaajan tittelistä Konstille antoi LeKin kokenut puolustaja Jarkko Glad. Viidessä ottelussa 8 (2+6) tehopistettä saalistanut Glad jäi vain niukasti Konstin taakse Jatkoajan toimittajien äänestyksessä.

Aiemmat kuukauden pelaajat:


Syyskuu: Petri Lehtonen (Jukurit)

Lokakuu: Mikko Liukkonen (KooKoo)

Marraskuu: Lou Dickenson (Sport)

» Lähetä palautetta toimitukselle