TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Kalle Kaijomaa ja Jacob Cepis Tapparaan

LIIGA / Uutinen
Miehistöään viime aikoina kovalla tohinalla vahvistanut Tappara ilmoitti solmineensa sopimukset puolustaja Kalle Kaijomaan ja hyökkääjä Jacob Cepisin kanssa.

Viimeiset neljä kautta JYPin takalinjoilla vaikuttanut Kalle Kaijomaa, 26, siirtyy Tapparaan kaksivuotisella pelaajasopimuksella. Männäkaudella jyväskyläläisten riveissä yhteensä 61 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa Kaijomaa saldosi tehot 4+8.

– Menestyneessä joukkueessa pelanneena Kaijomaa tuo meille voittamisen kulttuuria. Hän oli JYPissä varma luottopuolustaja, jolle meillä on tarjota uusia mahdollisuuksia uralla. Hän on hyvä kamppailupelaaja puolustuspäässä ja antaa meidän erikoistilannepelaamiseemme lisää vaihtoehtoja, kommentoi Tapparan päävalmentaja Sami Hirvonen.

Kaijomaan lisäksi Tappara kiinnitti tulevan liigakauden 2011–2012 joukkueeseensa 23-vuotiaan Jacob Cepisin yksivuotisella sopimuksella. Viime kaudella yhdysvaltalaishyökkääjä edusti NCAA-sarjassa Minnesotan yliopistoa 36 ottelun ja 29 (12+17) tehopisteen verran. Cepis ehti kauden aikana myös käväistä yhden ottelun mittaisella vierailulla AHL-joukkue Lake Erie Monstersin sotisovassa.

– Cepis on nopea luistelija ja pelaajatyyppinä erittäin sähäkkä energiapelaaja. Hän tuo meidän kokoonpanoomme lisää syvyyttä. Nyt meillä on todella kilpailua kaikista pelipaikoista, Hirvonen toteaa tyytyväisenä.


Kalle Kaijomaa siirtyy Tapparaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle