Kai Öhberg KooKoon uusin hankinta

MESTIS / Uutinen
Kovalla tahdilla uusia pelaajia ensi kauden miehistöönsä kiinnittänyt KooKoo julkaisi jälleen yhden sopimuksen lisää, kun puolustaja Kai Öhberg liittyy kouvolalaisten vahvuuteen. Tämän lisäksi pelipaikkaa Vladimir Kolekin johtamista joukoista hakee try-outin turvin hyökkääjä Mika Halava.

Viime kaudella Ranskan pääsarjajoukkue HC Mont-Blancin riveissä 26 runkosarjaottelua tehopistein 4+9 ja siihen päälle kuusi pudotuspeliä saldolla 1+1 kiekkoillut 28-vuotias puolustaja Kai Öhberg palaa takaisin kotimaan kamaralle, tuoden näin ollen entisestään lisää leveyttä ja kokemusta KooKoon peräpäähän.

− Haimme puolustukseen kokemusta ja kiekollista osaamista ja Öhbergin myötä saimme nämä asiat samassa paketissa. Öhberg on kokenut kehäkettu jonka pää ei jäädy kovissa paikoissa ja on varmasti Jarno Kultasen ohella hyvä esimerkki nuoremmille puolustajillemme, hehkuttaa KooKoon pelaajakoordinaattori Jukka Suutari uusinta hankintaansa.

Urallaan vajaat 300 ottelua Mestis-tasolla urakoinut Öhberg on aiemmin edustanut muun muassa Haukkoja, Hokkia, Jukureita ja Salamoita ennen Kouvolan pestiään.

− KooKoon organisaatio on todella hyvässä kunnossa ja tulevaan kauteen on panostettu. Jengi näyttää todella kovalta ja lahjakkaalta. Lisäksi tiedän valmentaja Vladimir Kolekin jo parin vuoden takaa Kajaanista ja tiedän hänen osaamisensa tason, toteaa Öhberg.

Öhbergin sopimuksen lisäksi KooKoon riveihin liittyy myös toinen uusi kasvo, kun ässäkasvatti Mika Halava, 21, tulee try-outin avulla hakemaan itselleen pelipaikkaa Kouvolasta tulevaksi kaudeksi. Päättyneellä kaudella Porin Ässien A-nuorten riveissä SM-hopeaa voittanut Halava kokosi 35 runkosarjaottelussa 34 (16+18) täkyä, jonka lisäksi hopeisiin tunnelmiin päättyneen kevään 12 pudotuspeliottelussa nuorukaisen tilille merkittiin tehot 1+3.

» Lähetä palautetta toimitukselle