ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kai Öhberg ja Riku Rahikainen Haukkoihin

MESTIS / Uutinen
Haukat on vahvistanut joukkuettaan kahdella paluumuuttajalla, kun Kai Öhberg ja Riku Rahikainen solmivat joukkueen kanssa sopimukset. Kai Öhberg pelasi viime kaudella Kirkkonummella Salamoissa. Rahikainen puolestaan kantoi viime kaudella Kiekko-Vantaan värejä.

24-vuotias Rahikainen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelaamaan sekä Kanadan junioriliigoja että SM-liigaa Ilveksessä. Viime kaudella Rahikainen esiintyi Kiekko-Vantaan riveissä tehden 25 ottelussa tehot 3+5=8. Rahikaiselle siirto Haukkoihin tapahtui loppujen lopuksi helposti.

- Joukkue on tuttu, sillä pelasin täällä kaksi vuotta sitten. Niistä ajoista jäi ihan mukavat fiilikset. Ensi kauden joukkueesta suurimman osan kanssa olen pelannut aikaisemminkin, joten joukkue kokonaisuutena on tuttu.

- Tarkoitus oli alunperin lähteä ulkomaille, mutta varteenotettavia paikkoja ei löytynyt. Haukoista tarjottiin suoraan sopimusta, joten tänne oli helppo jäädä.

Rahikaiselle on tiedossa ensi kaudella paljon vastuuta, mikäli pelit vain sujuvat hyvin. Miehellä on kovat menestymistavoitteet sekä henkilökohtaisesti että joukkueen kanssa.

- Tarkoitus olisi saada paljon peliaikaa ja mahdollisesti myös päästä pelaamaan ylivoimaa. Pelaajana on minulle tullut jo hieman kokemusta, joten henkilökohtaisesti minulla on korkeat odotukset. Joukkueena uskon meidän pääsevän pudotuspeleihin.

Haukkojen valmentajaa Jan Lehteä Rahikainen pitää rentona.

- Lehti antaa pelaajille vapauksia ja mahdollisuuden toteuttaa itseään.

Kai Öhberg on 25-vuotias puolustaja. Viime kaudella Öhberg teki Salamoissa pelaamissaan 30 ottelussa tehot 3+10=13. Viime kautta varjosti jalkapöydän murtuma, jonka seurauksena Öhberg joutui olemaan sivussa toista kuukautta. Vaikka loukkaantuminen onkin kiusannut, niin mies lähtee uuteen kauteen luottavaisin mielin.

- Haukoissa minulle tarjottiin ykköspakin paikkaa. Joukkue ja valmentajat olivat tuttuja, joten tänne oli helppo tulla. Pikkuhiljaa jalka alkaa olemaan kunnossa, joten loukkaantumisen ei pitäisi enää vaivata.

Öhberg on järvenpääläisyleisölle tuttu mies, sillä hän pelasi Haukoissa kaudet 2000-2003 nousten joukkueen puolustajien parhaimmistoon. Salamoissa miestä luonnehdittiin yhdeksi joukkueen tärkeimmistä puolustajista.

- Meillä näyttää tulevan ihan hyvä joukkue kasaan. Jan Lehden alaisuudessa on siinä mielessä mukava pelata, että hän perustaa taitokiekkoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle