TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

K-Vantaa purki kolme sopimusta – Lostedt koeajalle

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaan hyökkääjät Toni Jeskanen ja Mikko Siren poistuvat vantaalaisten vahvuudesta. Jo aiemmin kerrottiin Martin Tuomisen siirtyvän TuToon. Alkukauden ilman pelipaikkaa ollut Patrik Lostedt liittyy Kiekko-Vantaaseen try-out-sopimuksella.

Ihmiskuulaksi kuvailtu Patrik Lostedt, 29, kiekkoili Vantaalla aiemmin vuosina 2003–2005. Hän nousi Vantaalta lähdettyään SM-liigaan Helsingin IFK:ssa Doug Sheddenin valmennuksessa.

Tammikuussa 2007 Lostedt siirtyi seuraavaksi Espoo Bluesiin, jota hän edusti neljä kautta. Viime kausi Bluesissa päättyi ilman jatkosopimusta, joten Lostedt oli kesän ja syksyn vailla seuraa.

HIFK:n kasvatti pelasi Vantaalla aiemmin puolustajana. Nykyään Lostedt tunnetaan laitahyökkääjänä, jonka heikko pelillinen osaaminen on kehittynyt, mutta toistuneet polvivammat ovat vaivanneet miestä.

Hyökkääjien Toni Jeskasen, Mikko Sirenin ja Martin Tuomisen sopimukset purettiin Kiekko-Vantaan tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä. Edellä mainitusta kolmikosta Tuominen löysi heti itselleen uuden seuran ja siirtyi TuTon riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle