TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

K-Laser vankisti peräpäätään

MESTIS / Uutinen
Oululainen K-Laser on solminut jatkosopimukset Pekka Kankaanrannan ja Tommi Leinosen kanssa. Sen lisäksi täysin uutena kasvona kotkapaitaan liittyy viime kaudella Jokereissa SM-liigaa ja K-Vantaassa Mestistä pelannut Jere Ölander.

Päättyneellä kaudella hienosti esiintynyt K-Laser on jatkanut tulevan Mestis-sesongin 2011–2012 miehistönsä kasaamista. Uutena miehenä yksivuotisella pelaajasopimuksella kotkapaitaiseen oululaisjoukkueeseen liittyy Jokereissa kiekko-oppinsa saanut ja viime kaudella myös kuusi SM-liigaottelua helsinkiläisten riveissä kiekkoillut 21-vuotias puolustaja Jere Ölander.

Isokokoinen (192cm / 91kg) Ölander vietti pääosan edelliskaudestaan Mestiksessä, pelaten K-Vantaan sotisovassa yhteensä 16 runkosarja- ja pudotuspelikamppailua tehoin 1+5. K-Laserissa odotukset nuoren puolustajan suhteen ovat korkealla.

– Ölander on mielenkiintoinen ja raamikas puolustaja, jolla on huikeasti potentiaalia. Jere on iso nimi meidän palapelissä, hehkuttaa K-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää tyytyväisenä.


Jere Ölanderin odotetaan ottavan ison roolin K-Laserin alakerrasta.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Takalinjat kutakuinkin paketissa

Ölanderin hankinnan lisäksi K-Laser tiedotti solmineensa yksivuotiset jatkosopimukset viime kaudella joukkueessa esiintyneiden maalivahti Pekka Kankaanrannan ja puolustaja Tommi Leinosen kanssa.

K-Laserin maalilla kolmannen kautensa aloittava Kankaanranta, 26, pelasi päättyneellä sesongilla kotkapaitojen riveissä vain kolmessa Mestis-ottelussa kirjaten torjuntaprosentikseen lukeman 94,30. Osittain vammojen ja Antti Rautiolan huippuesitysten takia kakkosviulunsoittajan rooliin jämähtänyt Kankaanranta haki kauden aikana pelituntumaa sarjaporrasta alempana pelaavista Tornion IHC:stä ja Imatran Ketterästä lyhyiden lainapestien aikana yhteensä 10 kamppailun verran.

Leinonen, 24, puolestaan pelasi lähestulkoon täyden rupeaman K-Laserin takalinjoilla kuuluen joukkueen runkomiesten joukkoon seuran debyyttikaudella Mestiksessä. Kiekollisesti taitavan puolustajan tilille merkittiin lopulta yhteensä 34 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa 15 (1+14) tehopistettä, jotka oikeuttivat joukkueen sisäisessä pakkipörssissä toiselle sijalle heti kapteeni Toni Kirénin jälkeen.

– Tärkeitä jatkosopimuksia molemmat. Leinonen on iso ja liikkuva puolustaja, joka pystyy avaamaan peliä hyvin sekä tuo fyysisyyttä peräpäähän. Kankaanranta toivottavasti jatkaa kehittymistään maalivahtina ja pystyy tuomaan todellisen kilpailutilanteen maalivahtiosastolle, sanoo Järvenpää.

K-Laserilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 20 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudella 2011–2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle